Σε δίκη παραπέμπεται και ο «κόκκινος» εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας, που είχε μετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ύστερα από προτροπή του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα.

 

Μετά τον Μίμη Παπαγγελόπουλο (σ.σ.: «Ρασπούτιν» κατά την εισαγγελέα Ελένη Ράικου) έρχεται η σειρά του Νίκου Παππά να καθίσει στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, τα βοσκοτόπια, τους… Καλογρίτσες και τα άλλα συμπαρομαρτούντα εκείνης της σκοτεινής περιόδου.

 

Ο ΠΡΩΗΝ υπουργός και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα παραπέμπεται να δικαστεί ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου στις 18 Νοεμβρίου για παράβαση καθήκοντος.

 

ΜΑΖΙ με τον Νίκο Παππά παραπέμπεται σε δίκη και ο «κόκκινος» εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας, που είχε μετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ύστερα από προτροπή του πρώην υπουργού, προκειμένου, όπως έχει καταγγείλει, η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αποκτήσει κανάλι δικής της επιρροής.

 

ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ τα επίμαχα SMS που είχε ανταλλάξει ο Καλογρίτσας, των τιμημένων βοσκοτοπίων, με το πάλαι ποτέ δεξί χέρι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτήν την άθλια, από κάθε άποψη, επιχείρηση που έστησαν για να ελέγξουν το τηλεοπτικό τοπίο:

 

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Νίκο μου! Καμάρι μου! Και λεβέντη μου! Επειδή στις 19:00 αναχωρώ για Πόρτο Χέλι, αλλά δεν κατάλαβα και πολλά (μάλλον τίποτα) πρέπει να ξέρω κάτι

 

ΠΑΠΠΑΣ: Να μιλήσουμε

 

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Το SMS το προηγούμενο που έλαβες βγήκε λάθος, ακολουθεί ολοκλήρωσή του: (…) από χθες, είπες σήμερα το απόγευμα θα τα λέγαμε. Επειδή στις 19:00 (…) να ξέρω κάτι φρόντισε πριν φύγω να με ενημερώσεις, γιατί αν δεν μιλήσουμε αποτέλεσμα (μάλλον) δεν θα έχουμε! (ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΑΡΑ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ) Εσύ ξέρεις, εσύ αποφάσισε!!!! Ξανά λέω: ΑΝ δεν τα πούμε… τζίφος θα είναι το Πόρτο Χέλι

 

ΠΑΠΠΑΣ: Οκ. Μιλάμε πριν φύγεις κατά τις 6

 

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Περιμένω. Να περάσω από σένα; Κατά τις 6, σύντροφε, πού; Σε εσένα ή εδώ;

 

ΠΑΠΠΑΣ: Περίμενε λίγο

 

ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ: Ο,τι πεις και όταν πεις! Αρκεί να φεύγω από σένα στις 7.

 

Η εκκωφαντική σιωπή του Αλέξη μετά την… πενταήμερη στη Βουδαπέστη

Ξεκούραστος, με γεμάτες τις μπαταρίες και έτοιμος για δουλειά γύρισε από την… πενταήμερη στη Βουδαπέστη ο Αλέξης Τσίπρας. Χθες η μέρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με επίσκεψη στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, όπου είχε συναντήσεις με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Μη ρωτάτε αν έκανε κάποιο σχόλιο ή κάποια από κείνες τις ωραίες αναρτήσεις στα social media για το στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ταυτοποιήθηκε να επικοινωνεί με τη 12χρονη στον Κολωνό, γιατί δεν έκανε.

Κι εδώ που τα λέμε, τι να πει; Οτι αναγκάστηκαν να τον διαγράψουν με καθυστέρηση πολλών ημερών; Οτι τον διέγραψαν στη… ζούλα μην αναφέροντας ποιο είναι αυτό το μπουμπούκι τους;

Σε κάθε περίπτωση, το να ζητήσει συγγνώμη όμως –έστω και τώρα– κι αυτός και κάτι άλλα μεγαλόσχημα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εργαλοιοποίησαν τον βιασμό της 12χρονης και επιχειρήσαν να ταυτίσουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα ήταν μια καλή αρχή…

 

Αβατα τέλος!

«Αβατα και ανομία δεν μπορούν να έχουν σχέση με τη δημοκρατία μας», σημειώνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του, με αφορμή το γεγονός ότι ακόμη ένα δημόσιο κτήριο, που τελούσε υπό κατάληψη για επτά χρόνια, εκκενώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ., σε ειδική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα το πρωί, στη Λάρισα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν οκτώ άτομα, που κατηγορούνται ότι πετούσαν βαριά αντικείμενα προς τους αστυνομικούς. Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρει τα εξής: «Η ΕΛ.ΑΣ. σήμερα το πρωί απελευθέρωσε στη Λάρισα άλλο ένα δημόσιο κτήριο που επί επτά χρόνια τελούσε υπό κατάληψη. Πρόκειται για τον χώρο του δημοτικού γηροκομείου του Δήμου Λάρισας. Αβατα και ανομία δεν μπορούν να έχουν σχέση με τη δημοκρατία μας. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά».

 

Επανεκλογή

Δημοσκόπηση της GPO για την Περιφέρεια Θεσσαλίας δείχνει επανεκλογή του νυν περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού από την πρώτη Κυριακή. Συγκεκριμένα στο ερώτημα εάν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή, θα λάμβαναν: Kώστας Αγοραστός 51,3%, Βασίλης Κόκκαλης 14,9%, Κώστας Μπαργιώτας 12,2 % και Τάσος Τσιαπλές 7,8%. Οι θετικές γνώμες για τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας φθάνουν το 70%. Εντύπωση προκαλεί το πολύ χαμηλό ποσοστό που συγκεντρώνει, με βάση τα στοιχεία της έρευνας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην των ΑΝΕΛ του Καμμένου, Βασίλης Κόκκαλης.