Το λάθος του Κώστα Μπακογιάννη είναι ότι περίμενε από τον Χάρη Δούκα να «διαφωνήσουν πολιτισμένα»! Προφανώς ο απερχόμενος δήμαρχος είναι χιουμορίστας και εμφανώς καλοπροαίρετος ώστε να περίμενε ότι επειδή ενημέρωσε λεπτομερώς τον διάδοχό του στην Πλατεία Κοτζιά, εκείνος θα τον άκουγε: κυρίως θα καταλάβαινε όσα του έλεγε.

Η δήλωση του Χάρη Δούκα, την οποία μάλλον του ετοίμασαν στη Χαριλάου Τρικούπη, εκτός από ανακρίβειες αποτυπώνει και τις προθέσεις όλων όσοι κινούν τα νήματα για λογαριασμό του «ειδήμονα»… νέου Καμίνη.

Σύντομα όλοι οι Αθηναίοι θα διαπιστώσουν- μια πρώτη γεύση ήδη πήραν- ότι ο Χάρης Δούκας είναι αυτό που δεν χρειαζόταν η Αθήνα: ένας καμουφλαρισμένος κομματικός δήμαρχος που θα ενεργεί δια απεσταλμένων του ΠΑΣΟΚ.

Άλλωστε η παρουσία του Χρήστου Πρωτόπαπα, πρώην υπουργού του παλιού καλού ΠΑΣΟΚ, αλλά και η στελέχωση του γραφείου του με «εθελοντές» από την Χαριλάου Τρικούπη προοιωνίζει το μοντέλο αυτοδιοίκησης που προτίθεται να εφαρμόσει ο καθηγητής με τις… νέες ιδέες για την πρωτεύουσα.

Περαστικά στους Αθηναίους και στις Αθηναίες για τα επόμενα 5 χρόνια, αφού δια της αποχής τους προτίμησαν έναν… περαστικό ώστε να ξαναζήσουν καλύτερες ημέρες στο… Δουκάτο του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα.

Easy Writer