«Εγκληματικές ενέργειες δεν μας σταματούν», σημείωσε σε μήνυμα που ανήρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου σχετικά με τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κτίριο του αρμόδιου υπουργείου. 

«Εγκληματικές ενέργειες δεν μας σταματούν. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας όλοι μαζί δυναμικά, χωρίς φόβο και με την ίδια προσήλωση», έγραψε, συγκεκριμένα, η κα Μιχαηλίδου στην ανάρτησή της, την οποία συνόδευσε με φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με άλλους εργαζόμενους του υπουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο υπουργείο Εργασίας, η κ. Μιχαηλίδου μετέβη στο σημείο, προκειμένου να ενημερωθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις για το συμβάν.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Αστυνομία σχετικά με τη βομβιστική επίθεση που έγινε στο υπουργείο Εργασίας τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου: 

«Σήμερα (03-02-2024) και ώρα 00:48 το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την Εφημερίδα των Συντακτών ότι είχαν δεχθεί τηλεφώνημα σχετικά με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Υπουργείο Εργασίας, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά.

Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, πραγματοποιώντας εκτροπή της κυκλοφορίας. Ο μηχανισμός εξερράγη την 01.29 ώρα προκαλώντας υλικές ζημιές. Προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β)».