«Οι συνταξιούχοι θα μπορούν να εργάζονται με μία μικρή παρακράτηση του 10%», είπε σήμερα, Τετάρτη, μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, η υπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Αυτό, όμως, που δεν περίμενε κανείς ήταν η ατάκα της στη συνέχεια: «Για να μην πω κατακράτηση».

Η Δόμνα Μιχαηλίδου με μία της φράση απέδειξε πως αισθάνεται τόσο καλά με τον εαυτό της που δεν έχει κανένα πρόβλημα να αυτοτρολαριστεί. Επίσης δεν ήταν τυχαία η αναφορά. Η υπουργός φαίνεται πως θυμάται ακόμα το σαρδάμ που είχε κάνει τον Ιανουάριο, όταν μιλούσε πάλι σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωνε ότι «η πλειονότητα της κατακράτησης είναι μέχρι τα 10 ευρώ».

Μπορεί να είχε γελάσει πολύς κόσμος τότε με το λεκτικό της ατόπημα και αυτό να είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους χρήστες των social media. Ωστόσο, φαίνεται πως με το μικρό της λάθος διασκέδασε και η ίδια η υπουργός που το έκανε, καθώς όταν δημοσιογράφοι σήμερα, μετά την αναφορά στην παρακράτηση-κατακράτηση, παρατήρησαν και της είπαν ότι αυτοτρολάρεται, εκείνη απάντησε: «Αν δεν γελάς με τον εαυτό σου δεν γίνεται αλλιώς».