Ενώπιον της 25ης ανακρίτριας αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα Πέμπτη ο 39χρονος δράστης, ο οποίος μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η κηδεία της άτυχης κοπέλας.

Στο μεταξύ, συνολικά έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν χθες από τις θέσεις τους μετά την αποκάλυψη ηχητικών ντοκουμέντων που καταγράφουν τις τελευταίες στιγμές της 28χρονης. Μετά από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων απομακρύνθηκαν το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άλλοι τέσσερις αστυνομικοί από το συγκεκριμένο Τμήμα, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε η 28χρονη από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Ειδικότερα, πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσίας, την επόπτρια και υποδιοικητή παράλληλα του Α.Τ, τον οδηγό της επόπτριας και τον 48χρονο - καταδικασμένο - φρουρό, οι οποίοι ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα τη νύχτα της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας.

Υπενθυμίζεται, ότι έχει απομακρυνθεί και ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου του «100», που ακούγεται να συνομιλεί με την 28χρονη λίγο πριν από τη δολοφονία της.

Το ηχητικό σχετικά με την συνομιλία της 28χρονης με το «100» που έχει δοθεί στη δημοσιότητα εστάλη ατόφιο από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ. Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται ως μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ήδη ξεκινήσει. Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς, και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο «100», ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα, όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.