Δημόσια συγγνώμη από “Kontra” σε Αβραμόπουλο για συκοφαντικό δημοσίευμα

945

Δημόσια συγγνώμη, στην πρώτη σελίδα, σε Δημήτρη Αβραμόπουλο, από το κυριακάτικο έντυπο Kontra news.

Το έντυπο με κείμενο που δημοσιεύει αύριο (22/12/209) ζητά συγγνώμη από τον πρώην Επίτροπο της ΕΕ και κορυφαίο στέλεχος της κεντροδεξιάς παράταξης, γιατί την περασμένη Κυριακή με τρόπο άθλιο και συκοφαντικό επιχείρησε να εμπλέξει τον γιο του στην υπόθεση Novartis. Συγκεκριμένα, ο τίτλος του πρωτοσέλιδου ήταν: “Τον γιο του Αβραμόπουλου πλήρωνε η Novartis”.

Το έντυπο σημειώνει ακόμη ότι ανακαλεί το σχετικό δημοσίευμα και δηλώνει ότι τιμά πλήρως τον Δ. Αβραμόπουλο και δημοσιεύει αναλυτική δήλωση αποκατάστασης της τιμής και της υπόληψής του.

Διαβάστε τι είχε δηλώσει ο Δ. Αβραμόπουλος, αμέσως μετά το ανακριβές και συκοφαντικό δημοσίευμα, για τον γιο του, από την Konrta news:

“Για το συκοφαντικό και άθλιο πρωτοσέλιδο κυριακάτικου φύλλου, καταφεύγω άμεσα στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά των συκοφαντών. Όλο το διάστημα αυτής της βρώμικης ιστορίας, σεβόμενος τον θεσμικό μου ρόλο απέφυγα οποιαδήποτε ενέργεια που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι εμποδίζει την απονομή της δικαιοσύνης. Μέχρι εδώ! Τώρα οι ηθικοί και φυσικού αυτουργοί της σκευωρίας θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη και την τιμωρία που τους αξίζει!”

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr