Τιμητικό δίπλωμα σε συλλόγους απένειμε ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου τους στην κοινωνία των πολιτών.

Ο δήμαρχος Παιανίας ευχαρίστησε με τον τρόπο αυτό εκείνους που με τη στάση τους και τη διάθεση προσφοράς συνέβαλλαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της Παιανίας Άγιο Αθανάσιο.

«Είναι πολύ σημαντικό σε κάθε κοινωνία να έχει ενεργούς θύλακες πολιτισμού οι οποίοι αφενός να κρατούν ζωντανές τις μνήμες του έθνους μας μέσα από τα ήθη και τα έθιμα και αφετέρου να συμμετέχουν σε κάθε προσπάθεια υπέρ του κοινωνικού συνόλου. Ηταν υποχρέωσή μας να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που πολλές φορές σε βάρος της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής μένουν σταθεροί στους σκοπούς μιας προσπάθειας και δηλώνουν παρόντες. Είμαι σίγουρος πως και στο μέλλον θα έχουμε πολλές ευκαιρίες για να τους χειροκροτήσουμε συγκινημένοι για τα συναισθήματα που με τις δράσεις τους θα μας γεννούν» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης.

Τιμητικό δίπλωμα απονεμήθηκε στους: «Πολιτιστικός Λαογραφικός χορευτικός σύλλογος "Δημοσθένης Παιανιεύς"», «Θρακιωτών και φίλων Θράκης ΒΑ Αττικής», «Εξωραϊστικός –Επιμορφωτικός Σύλλογος Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ», «Επιμορφωτικός Σύλλογος Ηπειρωτών Παιανίας», «Εξωραϊστικός –Εκπολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας», «Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γλυκών Νερών –Παιανίας "Η Γενοβέφα"», Λύκειο των Ελληνίδων, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Παιανίας, Επιμορφωτικό - Εκπολιτιστικό -Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδος Παιανίας, Εξωραϊστικό –Μορφωτικό Σύλλογο Αργιθέας και Ποδηλατική Βόλτα Παιανίας.