“Η κοινωνία μας για ακόμα μια φορά δοκιμάζεται και απαιτείται η συμβολή όλων μας για να τα καταφέρουμε”, σημειώνει ο δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, στο μήνυμά του για το Πάσχα.

“Οδεύουμε προς το τέλος της Εβδομάδας των Παθών και προσδοκούμε την Ανάσταση του Κυρίου, αντλώντας μέσα από το θαύμα τη δύναμη και την ελπίδα ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Και μαζί του να αλλάξουμε και εμείς, να γίνουμε καλύτεροι, αντάξιοι ενός ευοίωνου μέλλοντος με προοπτική”, σημειώνει ο δήμαρχος.

Και συνεχίζει: “Αφήνοντας πίσω μας αλλά όχι ξεχνώντας τη δοκιμασία της πανδημίας που μας εξανάγκασε σε αναθεώρηση πολλών και βασικά των προτεραιοτήτων μας, σήμερα καλούμαστε ο καθένας από τη θέση του, να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο για τον τερματισμό ενός άδικου πόλεμου που γίνεται στη γειτονιά μας. Και να στηρίξουμε όσους, δίπλα μας, δέχονται τις συνέπειες.

Η κοινωνία μας για ακόμα μια φορά δοκιμάζεται και απαιτείται η συμβολή όλων μας για να τα καταφέρουμε. Χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς εντάσεις. Όπως ο Χριστός μας δίδαξε, πρέπει να μάθουμε την αξία της προσωπικής θυσίας για το κοινό όφελος, της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Να ευχηθώ από καρδιάς καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία για εσάς και τους αγαπημένους σας”.