Νέο κύκλο συναντήσεων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με Υπουργούς για τις επερχόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης.

Στόχος η συμμετοχή των Βουλευτών στην τελική διαμόρφωση των νομοθετημάτων και η αναβάθμιση του ρόλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Οι συναντήσεις ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024, με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως για θέματα αρμοδιότητάς της.

Σημειώνεται ότι οι πρόσφατα ολοκληρώθηκε ένας κύκλος συναντήσεων με τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές με τους οποίους συζήτησαν τα «πατήματά» τους στη Βουλή και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Και ότι σύντομα αρχίζει ένας νέος κύκλος συναντήσεων ανά Περιφέρεια για θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, με πρώτη την Κρήτη. Και βέβαια είναι διαρκείς οι τετ-α-τετ συναντήσεις στο γραφείο.

Ο κ. Καλαφάτης βρίσκεται ήδη σε συνεννοήσεις για τις επόμενες συναντήσεις βουλευτών με τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα, Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο.