Κύκλο επαφών με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε με την έναρξη των κοινοβουλευτικών διαδικασιών μετά τις θερινές διακοπές, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης.

Η αρχή έγινε σήμερα το πρωί στο γραφείο του στη Βουλή με τους νεοεκλεγέντες βουλευτές. Σκοπός η ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων αναφορικά με τη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αλλά και τα προβλήματα που απασχολούν τις περιφέρειές τους.

«Είναι ένας δημοκρατικός διάλογος που διεξάγεται στο πλαίσιο των καθηκόντων μας και των οδηγιών που έχει δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με στόχο την αναβάθμιση του ρόλου της Κ.Ο. και τη στήριξη των κυβερνητικών επιλογών. Είμαστε ομάδα, πρέπει να λειτουργούμε συλλογικά και αποτελούμε μοχλό αμφίδρομης επικοινωνίας κυβέρνησης και κοινωνίας» τονίζει.

Ο Σταύρος Καλαφάτης κατέγραψε σ΄ ένα μπλοκάκι τις σκέψεις, τις αγωνίες και τις προτάσεις των συναδέλφων του -όλοι πήραν τον λόγο- και υποσχέθηκε, σε συνεργασία με το γραφείο του πρωθυπουργού, εντατικοποίηση της προσπάθειας για την αναβάθμιση του έργου τους και την παραγωγή πολιτικής με ενεργό συμμετοχή στην τελική διαμόρφωση των νομοσχεδίων.