Δεν γνωρίζει για απαγορεύσεις ως προς την παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο Νίκος Βούτσης. Εν τούτοις αμέσως μετά προέτρεψε τους δημοσιογράφους να μιλάνε με το… γραφείο Τύπου του κόμματος.

Το θέμα της εκπροσώπησης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα Μέσα Ενημέρωσης ενόψει εκλογών έχει προκαλέσει δυσφορία. Προς το παρόν πάντως ακόμη και ιστορικά στελέχη του κόμματος, εμφανίζονται προσεκτικά στις δηλώσεις του σχετικά με το θέμα αυτό αφού πρόκειται για απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Χαρακτηριστική η αναφορά του πρώην προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση το πρωί στον ΣΚΑΪ, όπως απαντώντας σε σχόλιο των δημοσιογράφων σημείωσε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει να υπάρχει κάποια απαγόρευση. Εν τούτοις αμέσως μετά τόνισε ότι «καλό θα είναι αν μπορείτε να μιλάτε με το γραφείο Τύπου…».

Σημειώνεται πάντως ότι ο ίδιος δεν είναι μεταξύ των ονομάτων που ακούστηκαν αλλά όπως είπε δεν γνωρίζει να υπάρχει απαγόρευσης καθώς και ότι αυτό που κατάλαβε είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπείται από τα μέλη της εκλογικής επιτροπής αλλά και από αυτά της Κεντρικής Επιτοπής…

Δείτε βίντεο: