Αυξημένη είναι η κίνηση σε κεντρικούς δρόμους στο Λεκανοπέδιο Αττικής, λόγω και της απεργιακής κινητοποίησης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.  Εντονότερο το πρόβλημα είναι στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από το ύψος του Ρέντη, στην κάθοδο της Κηφισιάς, στη λεωφόρο Κατεχάκη και στα δυο ρεύματα και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της τροχαίας (08:23) αυξημένη κίνηση εντοπίζεται το πρωί της Πέμπτης στα παρακάτω σημεία:

Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)
Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
Λ. Κηφισού (άνοδος-κάθοδος)
Πέτρου Ράλλη
Αλεξάνδρας
Μεσογείων
Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
Λ. Κηφισίας (άνοδος-κάθοδος)
Βασ. Σοφίας (άνοδος-κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Καλλιρρόης
Λ. Συγγρού (άνοδος)
Πανεπιστημίου
Σταδίου
Λ. Ηλιουπόλεως
Λιμάνι Πειραιά

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Σημειώνεται ότι οι συγκεντρώσεις, όπως σημειώνει η ΕΛΑΣ, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

10.00’ Προπύλαια Συνάθροιση μελών «ΠΑΜΕ».

10.00’ Πλ. Καραϊσκάκη (Πειραιάς). Συνάθροιση μελών «Εργατικού Κέντρου Πειραιά», «Ναυτεργατικών Σωματείων» κ.ά. σωματείων-φορέων. 05.30΄ Πλ. Καραϊσκάκη (Πειραιάς) & 09.30΄ Έξωθεν Εργατικού Κέντρου Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση) και έξωθεν Ηλεκτρικού Σταθμού Πειραιά. Προσυγκεντρώσεις.

10.00΄ Πλ. Ηρώων, Ελευσίνα. Συνάθροιση μελών «Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής». Μετά το πέρας της συνάθροισης θα μεταβούν στο κέντρο διανομής της εταιρίας « Metro – My Market » (Π.Ε.Ο. Αθηνών- Θηβών, Μάνδρα).

10.30’ Χαυτεία. Συνάθροιση μελών «Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων» «ΣΒΟΕΔ» κ.α.

11.00’ Πλ. Κλαυθμώνος. Συνάθροιση μελών «ΑΔΕΔΥ», «ΓΣΕΕ», «ΠΟΕΔΗΝ», «Συντονισμού Εργατικής Αντίστασης ΚΕΕΡΦΑ» κ.α. φορέων και συλλογικοτήτων, παρουσία Προέδρου ΠΑ.ΣΟ.Κ. κας ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 10.30’ Υπ. Εργασίας Προσυγκέντρωση.

06:00’ Ραδιοτηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΪ» (Εθν. Μακαρίου & Φαληρέως 2, Ν. Φάληρο). Ενδεχόμενη Συνάθροιση μελών ΠΑ.ΜΕ.