Αυγενάκης και Βασιλακόπουλος συμφώνησαν: «Να μείνει ο Ολυμπιακός στην Α1»

80

Στην ανάγκη εξεύρεσης λύσης, προκειμένου ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Α1 μπάσκετ, συμφώνησαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, κατά την πρώτη συνάντηση που είχαν σήμερα (25/7) το μεσημέρι.

Αυτό που τονίστηκε, ήταν ότι πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα που θα επιτρέψει στους «ερυθρόλευκους» να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία, παρά την αποχώρησή τους από τα πλέι-οφ της περασμένης περιόδου με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος της συνάντησης,ο  Γιώργος Βασιλακόπουλος σχολίασε: “Έχω πει και στο παρελθόν ότι το μπάσκετ χωρίς τον Ολυμπιακό έχει πρόβλημα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Υφυπουργό ότι πρέπει να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα και πάνω σε αυτή την κατεύθυνση ήταν η κουβέντα μας”.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας εκ μέρους της νέας κυβέρνησης συμφώνησε με την άποψη του Γ.Βασιλακόπουλου και πλέον μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2, έχοντας ανακοινώσει πως θα παρατάξει διαφορετική ομάδα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.