Τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του σε όσους συνέβαλαν στη χρυσή οκταετία της διοίκησής του στον Δήμο Αθηναίων εκφράζει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε δήλωσή του για τα 30 χρόνια από την εκλογική του νίκη, το 1994.

Μια οκταετία που, όπως καταγράφεται και στο βίντεο που συνοδεύει τη σχετική δήλωση, άφησε σημαντικό έργο σε όλους τους τομείς, από την οικονομία, την κοινωνία, τον πολιτισμό, το διεθνές κύρος της πρωτεύουσας. Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε τα υψηλά ποσοστά εκλογής του Δημήτρη Αβραμόπουλου, γεγονός που αποτυπώνει την επιβράβευση των πολιτών για το έργο που έγινε.

30 χρόνια από τότε...

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου και βουλευτή Δημήτρη Αβραμόπουλου με αφορμή τα 30 χρόνια από την εκλογική νίκη του 1994 στο Δήμο Αθηναίων έχει ως εξής:

«Σήμερα συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από τις Δημοτικές Εκλογές του 1994. Από την εκλογική μας νίκη, που άνοιξε τον δρόμο για μια οκταετία δημιουργίας, ποιοτικής και αισθητικής αναβάθμισης της Αθήνας, ενίσχυσης του θεσμικού κύρους και της διεθνούς ακτινοβολίας της Πόλεως, όσο και της επιτυχούς διεκδίκησης και ανάθεσης της διοργάνωσης των λαμπρών Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Μοιραζόμαστε σήμερα την επέτειο αυτή με τις Αθηναίες και τους Αθηναίους και όλους όσους συνέβαλαν στη χρυσή οκταετία 1994-2002, στους οποίους εκφράζω και πάλι τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου».