“Ασυγκίνητη” η δικαιοσύνη για τις καταγγελίες Κοντονή

by Manifesto

Γιατί “σφυρίζει αδιάφορα” η Δικαιοσύνη στις καταγγελίες Κοντονή;

“Εχει μαλλιάσει η γλώσσα” του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή να καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για δόλια και σκόπιμη μετατροπή του αδικήματος της δωροδοκίας από κακούργημα σε πλημμέλημα, προκειμένου υποθέσεις που ήταν να εκδικαστούν προεκλογικά να τεθούν στο αρχείο.  «Έχω υπόψιν μου συγκεκριμένες υποθέσεις και αν με καλέσει οποιαδήποτε δημόσια αρχή ή η δικαιοσύνη είμαι έτοιμος να καταθέσω. Εάν κληθώ θα τα πω αυτά τα οποία γνωρίζω, θα τα καταθέσω», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Από τότε μέχρι και σήμερα… άκρα του τάφου σιωπή από τη Δικαιοσύνη. Από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί ούτε ένας εισαγγελέας να ασχοληθεί με τις βαρύτατες καταγγελίες Κοντονή.

Γιατί άραγε, από τότε μέχρι και σήμερα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, δεν έχει δώσει εντολή σε κάποιον εισαγγελέα ή γιατί δεν έχει δράσει, όπως ο νόμος του δίνει το δικαίωμα, αυτεπάγγελτα;
Κλείνοντας να σας πούμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του tomanifesto.gr, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης φέρεται να έχει στα χέρια του σημειώσεις-ντοκουμέντα, οι οποίες τεκμηριώνουν μέχρι κεραίας τις καταγγελίες του.
Αρκεί βέβαια να κάνει τη δουλειά της η αδέκαστη και “τυφλή” Δικαιοσύνη…

(Στη φωτο ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας)

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα