Αν είσαι ΣΥΡΙΖΑ… και πονείς, άκου τι καταγγέλει ο Κοντονής!

by Manifesto

Πολιτικό σεισμό προκαλούν οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, σχετικά με τις αλλαγές του Ποινικού Κώδικα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό υποστήριξε ότι «άλλαξε δολίως διάταξη κειμένου να μετατραπεί η δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα. Υπήρξε σκοπιμότητα, το λέω ευθέως έτσι ώστε κάποιες δίκες να οδηγηθούν στο αρχείο προεκλογικά».
Μάλιστα, ο κ. Κοντονής δήλωσε έτοιμος να καταθέσει στη Δικαιοσύνη όσα γνωρίζει. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου κάποιος εισαγγελέας να καλέσει τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για να καταθέσει τα στοιχεία, όπως λέει ότι διαθέτει, για αυτές τις σοβαρές καταγγελίες εναντίον του κόμματός του.

Οι δηλώσεις Κοντονή προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΝΔ, με τον εκπρόσωπο Τύπου, Τάσο Γαϊτάνη, να ζητά απαντήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα.

(*Ο … ολίγον παραφρασμένος τίτλος είναι “δανεισμένος” από το υπέροχο τραγούδι “Αντιλαλούν οι φυλακές”, σε στίχους και μουσική του Μάρκου Βαμβακάρη)

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα