Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πλέον συμπεριφέρεται ως celebrity πάρα ως πολιτικός, βρέθηκε στο κέντρο διασκέδασης, επιδεικνύοντας μάλιστα τα ακριβά γούστα του καθώς επέλεξε να βρεθεί στην ακριβή σουίτα του καταστήματος, μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο.

Σύμφωνα με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασε, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, σε σουίτα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, απολαμβάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού. Μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης, ως άλλος αριστερός αγωνιστής, ύψωνε τη γροθιά του με αγωνιστική διάθεση από το μπαλκόνι της σουίτας που είχε κλείσει για να απολαύσει το πρόγραμμα δίχως τα αδιάκριτα βλέμματα των υπόλοιπων θαμώνων. 

Φυσικά ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πήγε μόνος του αλλά δέχθηκε όλες τις «τιμές» από τους υπεύθυνους του μαγαζιού. Τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα, υποδέχτηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, που κάνει δημόσιες σχέσεις στο κέντρο Fantasia. Αν μην τι άλλο οι σύντροφοι του στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι σίγουρα ιδιαίτερα χαρούμενοι με τα ακριβά και άκρως... αριστερά γούστα Κασσελάκη. 

Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες:

kasselakis-argyros-mak.webp

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Lebi 🧿 (@harislebi)