«Το θέμα είναι να μην κάνει λάθος την πόλη που είναι να πας, έχει συμβεί σε άλλους ηγέτες. ”Πόσο χαίρομαι που είμαι στην Καβάλα” και να είσαι στην Ξάνθη. Ελπίζω να μην το κάνουμε» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχικά και πρόσθεσε για τον Γεώργιο Παπανδρέου «Είχε πει ”Λαέ τη Λάρισας” και ήταν στον Βόλο ή το ανάποδο και μετά το διόρθωσε λέγοντας ”Λαέ της Λάρισας που είσαι να δεις της λαοθάλασσα στον Βόλο”».

Στην Κεφαλονιά, όπου όλοι γνωρίζουν την κόντρα Ληξούρι – Αργοστόλι, δεν απέφυγε το λάθος και εβρισκόμενος στο Ληξούρι έκανε το λάθος: «Καθώς μιλούσα στο Ληξούρι, εν τη ρύμη του λόγου μου είπα ότι ήμουνα στο Αργοστόλι, μεγάλο λάθος. Το κατάλαβα και το διόρθωσα αμέσως», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται στο καραβάκι να συνομιλεί με νεαρή κοπέλα και να τη ρωτά αν τα piercing της στη μύτη πονούν, ενώ συζήτησε για τον Ωροσκόπο του με μια μεγαλύτερη κυρία.

@kyriakosmitsotakis_ 14 ημέρες για τις εκλογές #BTS #KyriakosMitsotakis #TikTokDocumentary ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis