Απαράδεκτη προσπάθεια χειραγώγησης δημοσιογράφων από αντιπεριφερειάρχη

by MANIFESTO

Σοβαρό ζήτημα τίθεται για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός προς τον Τύπο αφού δείχνει να θεωρεί ότι μπορεί να χειραγωγεί τους δημοσιογράφους.

Ένα απίστευτο e-mail έφτασε στους δημοσιογράφους το μεσημέρι της Τρίτης με αποστολέα τον αντιπεριφερειάρχη το οποίο είχε να κάνει με δελτίο τύπου του κ. Αυγερινού για τον απολογισμό του έργου του κατά τη θητεία του στη συγκεκριμένη θέση.

Μέχρι εδώ κανένα απολύτως θέμα όμως η ενημέρωση που συνόδευε το δελτίο τύπου ήταν σοκαριστική:

«Προς ενημέρωσή σας, σας κοινοποιούμε ένα σύντομο Απολογισμό Έργου του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινού για τη συμπλήρωση ενός έτους της θητείας του, για πιθανή δημοσίευσή του.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δημοσιεύσετε απόσπασμα ή περίληψη αυτού, παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε το κείμενο πριν, στέλνοντάς το στο email : ant.anatolikis@patt.gov.gr

Σας ευχαριστούμε πολύ και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστεί»!

Η φράση «Σε περίπτωση που επιθυμείτε να δημοσιεύσετε απόσπασμα ή περίληψη αυτού, παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε το κείμενο πριν», δημιουργεί πλήθος ερωτήματα για τον έλεγχο τον οποίο θέλει να επιβάλει στα μέσα ενημέρωσης ο εκλεγμένος, μάλιστα, περιφερειακός σύμβουλος Ανατ. Αττικής.

Βέβαια λίγα λεπτά αργότερα το ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα εστάλη εκ νέου χωρίς την απαράδεκτη επισήμανση όμως το θέμα παραμένει και βέβαια μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια δήλωση συγνώμης, έστω τυπική, από τον κ. Αυγερινό.

Δείτε παρακάτω τί ακριβώς περιείχε το απαράδεκτο e-mail που εστάλη στους δημοσιογράφους:

logokr avgerinos

Πηγή: notioanatolika.gr

Σχετικα Αρθρα