Αντιπολίτευση του… δρόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ

by Manifesto

Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια για την αντιπολίτευση(λέμε τώρα…) που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλα τα θέματα.

Σήμερα οι αθεόφοβοι της Κουμουνδούρου τα έβαλαν με την κυβέρνηση, γιατί- άκουσον, άκουσον- έκλεισε για λίγες ώρες τους δρόμους στο εθνικό δίκτυο λόγω της πυκνής χιονόπτωσης.

Προφανώς θα προτιμούσαν οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ να διπλώσει κάποια νταλίκα (γιατί αυτό θα συνέβαινε), να δημιουργηθεί χάος στους δρόμους και μετά άνετοι κι ωραίοι να βγουν και να καταγγείλουν την κυβέρνηση για το “μπάχαλο”. Δυστυχώς, όμως, γι αυτούς και ευτυχώς για το λαό, αυτή η κυβέρνηση δεν λειτουργεί με τη… λογική του ό,τι να ‘ναι, ή του… βλέποντας και κάνοντας.

Ο Χρυσοχοΐδης το είπε όσο πιο απλά γινόταν, αλλά όταν έχεις να κάνεις με συριζαίους τότε η λογική πάει περίπατο, η καλύτερα… πάει στους δρόμους.

Τι είπε λοιπόν ο Χρυσοχοΐδης και δεν κατάλαβαν ή δεν μπόρεσαν να καταλάβουν οι κατσαπλιάδες της Κουμουνδούρου; «Η εθνική οδός έκλεισε με δική μου απόφαση γιατί η χιονόπτωση είναι πολύ σφοδρή τα μηχανήματα είναι εκεί και καθαρίζουν αλλά όλα έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες. Υπήρχε κίνδυνος να εγκλωβιστούν πολίτες και να κινδυνέψουν και για αυτό κλείσαμε την εθνική οδό. Η χιονόπτωση είναι σφοδρή δεν πρέπει να κινδυνέψουν ανθρώπινες, όσοι δεν χρειάζεται να μην μετακινούνται».

Η Αθηνών – Λαμίας θα κλείσει και πάλι λόγω της κακοκαιρίας
Ανοίγει για έξι ώρες η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας από τη μία το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα, όπως δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, μετά τη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αγορά και οι ανάγκες της βιομηχανίας.

Από τις 7 σήμερα το απόγευμα έως τις 7 αύριο το απόγευμα η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας θα ξανακλείσει επειδή προβλέπονται πολύ ισχυρά και ακραία φαινόμενα, όπως είπε ο κ. Χρυσοχοιδης. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί πάλι αύριο στις 11 το πρωί.

Από τις 12 έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό από τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου προς Αθήνα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει. Κυρίως την λογική.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:
«Εδώ και δέκα μέρες το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη διαφήμιζε πόσο καλά προετοιμασμένο ήταν για το επερχόμενο κύμα κακοκαιρίας.
Μετά από δέκα μέρες «συσκέψεων» αυτό που κατάφερε με τα πρώτα χιόνια ήταν να αφήσει ολόκληρα νησιά χωρίς ρεύμα μέσα στον παγετό και εν τέλει να κόψει την Ελλάδα στα δύο με τη μόνη λύση που γνωρίζει διά πάσα νόσο: Απαγόρευση κυκλοφορίας.
Η επιτελική ανικανότητα στα καλύτερά της», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα