«Το μήνυμα είναι ένα: επενδύουμε στην Ελλάδα!», αυτό υπογραμμίζει η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τη θεμελίωση της νέας πτέρυγας της φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim στο Κορωπί, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, το πρωί της Πέμπτης. 

Η υφυπουργός αναφέρει ότι παραβρέθηκε στη θεμελίωση της νέας πτέρυγας της φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim στο Κορωπί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και συνόδευσε και προσθέτει: «Η επένδυση αυτή επιβεβαιώνει την προσήλωσή μας στην ανάδειξη της Ελλάδας σε πεδίο μεγάλων διεθνών επενδύσεων και υποστηρίζει δυναμικά έναν από τους πιο σημαντικούς βιομηχανικούς κλάδους της χώρας μας».

«Η φαρμακοβιομηχανία είναι ένας τομέας που διαχρονικά συνεισφέρει στην ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας. Αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης να καταστεί η Ελλάδα σημείο αναφοράς στη φαρμακευτική βιομηχανία», τονίζει στο τέλος της ανάρτησής της στο Facebook.

Η ανάρτηση της Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου 

Αναλυτικά η ανάρτηση στο Facebook της υφυπουργού Άννας Μάνη-Παπαδημητρίου για την τελετή θεμελίωσης της νέας πτέρυγας του εργοστασίου της φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim στο Κορωπί:

«Το μήνυμα είναι ένα: επενδύουμε στην Ελλάδα!

Παρευρέθηκα στη θεμελίωση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη της νέας πτέρυγας της φαρμακευτικής εταιρείας @boehringer_ingelheim Boehringer Ingelheim στο Κορωπί.

Η επένδυση αυτή επιβεβαιώνει την προσήλωσή μας στην ανάδειξη της Ελλάδας σε πεδίο μεγάλων διεθνών επενδύσεων και υποστηρίζει δυναμικά έναν από τους πιο σημαντικούς βιομηχανικούς κλάδους της χώρας μας.

Η φαρμακοβιομηχανία είναι ένας τομέας που διαχρονικά συνεισφέρει στην ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας. Αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης να καταστεί η Ελλάδα σημείο αναφοράς στη φαρμακευτική βιομηχανία».