Το είπε και αυτό ο Νίκος Ανδρουλάκης. Οτι είναι μεταρρυθμιστής και πως όταν γίνει πρωθυπουργός θα κάνει μεταρρυθμίσεις, εν αντιθέσει, είπε, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κάνει «μικροδιαχείριση» και δεν έχει… όραμα.

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ –που σύρθηκε σε εσωκομματικές εκλογές έχοντας αποτύχει να εισπράξει από την απίστευτη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ– υποστηρίζοντας επίσης ότι διαθέτει… όραμα για τη χώρα, το οποίο λογικά θα ξεδιπλώσει κάποια στιγμή, αν και δεν το κατάφερε ούτε στις εθνικές εκλογές του 2023 ούτε στις ευρωεκλογές.

Μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Θερμαϊκού, Θεόδωρο Τζέκο, είπε και άλλα. Είπε για παράδειγμα ότι πρέπει «να κάνουμε την Ελλάδα μια κανονική, σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, που ο λαός της, αντί να στείλει τα παιδιά του στο εξωτερικό, να ευημερεί, να μένουν εδώ, να έχουν δουλειές για να αντιμετωπίσουμε και το τεράστιο εθνικό ζήτημα, που για μένα και το ΠΑΣΟΚ είναι το πρωτεύον, το δημογραφικό».

Ναι, αυτά είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ –μέχρι να ξεκαθαρίσει το εσωκομματικό τοπίο– ο οποίος καταψήφισε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια –προκαλώντας αντιδράσεις και στο εσωτερικό του κόμματός του– καταψήφισε τον νέο Δικαστικό χάρτη και φυσικά καταψήφισε και το νομοσχέδιο για την εξυγίανση των ναυπηγείων Ελευσίνας προκαλώντας –να μην το ξεχνάμε αυτό– την έντονη αντίδραση των εργαζόμενων που διατήρησαν τις δουλειές και άρχισαν και να πληρώνονται.

Δεν είναι τα μοναδικά όχι που έχει πει. Είναι όμως ενδεικτικά για έναν πολιτικό που μιλά για… μεταρρυθμίσεις και οράματα..