Μετρημένη, συγκεκριμένη, αποτελεσματική. Αυτά είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά που αποδίδουν στην Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Εξωστρέφειας κι Ευρωπαϊκών προγραμμάτων του Δήμου Πειραιά κι εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής», δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη, οι κάτοικοι της περιοχής.

img-59e9447104b1cda37cd5fe0ec1f370cc-v.jpg

«Έχει κερδίσει με το «σπαθί» της μια θέση της στην καρδιά των συμπολιτών της στον Πειραιά» λένε επίσης οι κάτοικοι. Κι αυτό ακριβώς προσπαθήσαμε να δούμε κι εμείς, επιδιώκοντας μια συνέντευξη στο «Μανιφέστο», την οποία με θέρμη δέχθηκε να παραχωρήσει.

img-35996d0375eea73005e68d8ba791a987-v.jpg

Τι είναι αυτό που έχει κερδίσει τους πολίτες σε εσάς;

«Η αγάπη μου για την πόλη μας είναι ουσιαστική, διαχρονική και διάχυτη και είναι αυτή η αγάπη ένας από τους βασικούς λόγους που με οδήγησαν στο να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση της συμπόρευσης στη μεγάλη συλλογική προσπάθεια με στόχο τον Πειραιά του μέλλοντος» απαντά η κ. Ζαρακέλη και συμπληρώνει:

«Πριν από 9 χρόνια περίπου ο «Πειραιάς Νικητής» και ο Γιάννης Μώραλης πήραν την εντολή να θέσουν τις βάσεις, ώστε ο Πειραιάς να περάσει σε μια νέα εποχή. Η δέσμευση ήταν η σκληρή δουλειά ώστε ο Πειραιάς να αλλάξει όψη, να αφήσει πίσω της διαχρονικές παθογένειες και να αξιοποιήσει τις μεγάλες του δυνατότητες για να ξαναβρεί τη θέση που του αρμόζει στον ελληνικό και τον παγκόσμιο χάρτη.»

img-287a8dc64e9d3bd3b2c709cab7b6a642-v.jpg

Ποιες πιστεύετε ότι ήταν οι τομές στο έργο σας ως Αντιδήμαρχος;

«Τα χρόνια που πέρασαν, πετύχαμε σημαντικές βελτιώσεις και δομικές αλλαγές στην πόλη μας, δρώντας σε δύσκολες συνθήκες και αντιξοότητες ενώ πετύχαμε την εξασφάλιση ενός πολύ σημαντικού ύψους πόρων από εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, άνω των 221 εκατομμυρίων ευρώ, για την υλοποίηση του μεγαλύτερου αναπτυξιακού σχεδίου στην ιστορία της πόλης» απαντά η κ. Ζαρακέλη καλώντας τον κόσμο του Πειραιά να ανανεώσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην κάλπη.

«Στις αυτοδιοικητικές Εκλογές της Κυριακής, ο συνδυασμός «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» και ο Γιάννης Μώραλης, διεκδικεί και πάλι την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Πειραιωτών ώστε πάνω στην ίδια πορεία σκληρής δουλειάς, μεθοδικότητας και παραγωγής αποτελεσμάτων να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων ετών, οδηγώντας τον Δήμο Πειραιά στο μέλλον».