«Ανάσταση» στη Ρόδο ψάχνει ο Τσίπρας

102

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ένα θέμα με τον τουρισμό και τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της χώρας. Θεωρεί ότι είναι στη λάθος κατεύθυνση, και ειδικότερα στο σκέλος του υγειονομικού ελέγχου όσων θα μετακινηθούν προς τη χώρα.

Επίσης θεωρεί ότι χρειάζεται σοβαρός σχεδιασμός που δεν υπάρχει, και ότι ακόμη πρέπει να δοθούν στις τουριστικές επιχειρήσεις και στους εργαζομένους στον τουριστικό τομέα ενισχύσεις της τάξεως των 3 δισ. ευρώ, για να μπορέσει ο κλάδος να αναπληρώσει τις απώλειες από το lockdown και το κλείσιμο των συνόρων σε ταξιδιώτες από ένα πλήθος χωρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Στο πλαίσιο της προώθησης αυτής της «πιασάρικης», θα τη χαρακτηρίσω, πολιτικής πρότασης, θα επισκεφθεί την προσεχή Πέμπτη τη Ρόδο, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού. Ο φίλος μου ο Ζαχαριάδης, μεγάλη μορφή του νησιού (έκανε το «μπαμ» τις προάλλες, κυκλοφορώντας με μάσκα σταμπωτή με τον τιμημένο τον ήλιο τον πράσινο του ΠΑΣΟΚ), με ενημέρωσε ότι ο πρόεδρος Αλέξης, ευκαιρίας δοθείσης, ενδέχεται να επισκεφθεί και τη Σύμη όπου ο Λευτέρης ο Παπακαλοδούκας διαμαρτύρεται – και καλά κάνει – πως η κυβέρνηση έχει αφήσει το νησί στην τύχη του…

Από το Στίγμα του Γιώργου Παπαχρήστου στα Νέα

 

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr