Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεσπάθωσε σήμερα κατά του Παύλου Πολάκη, κάνοντας και δεύτερη ανάρτηση εναντίον του στο «Χ» σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το πρωί ο νέος υπουργός Υγείας έκανε μια ανάρτηση κόλαφο κατά του Παύλου Πολάκη, όπου παρουσίασε το δικαστικό βούλευμα που τον αθωώνει πλήρως για τις καταγγελίες Καμμένου - Πολάκη σχετικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ για την περίοδο 2013-2014. Αντίθετα, σύμφωνα με τον υπουργό, το ίδιο βούλευμα έβρισκε ευθύνες για την περίοδο της θητείας του Παύλου Πολάκη σχετικά με μια εταιρία security, η οποία εξέδιδε εικονικά τιμολόγια. Ο υπουργός μάλιστα καλούσε τον Παύλο Πολάκη να απαντήσει για το δικαστικό βούλευμα ενώ ήταν ιδιαίτερα καυστικός εναντίον του, γράφοντας ότι «η εικόνα του αδέκαστου Κρητικού που κυνηγά τα λαμόγια, δέχεται πλέον πολλές ερμηνείες μετά το πόρισμα της δικαιοσύνης». 

Η νέα ανάρτηση 

Ωστόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγο αργότερα έκανε και δεύτερη ανάρτηση - φωτιά κατά του Παύλου Πολάκη. Σε αυτήν εξηγεί με περισσότερες λεπτομέρειες τις παρανομίες στο Υπουργείο Υγείας επί θητείας Πολάκη. 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τον υπουργό και το πόρισμα της δικαιοσύνης, η εισαγγελία βρήκε τα τιμολόγια, με τα οποία πληρωνόταν παράνομα με εντολή Πολάκη η εταιρία security στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Μάλιστα πάρα τις καταγγελίες ο Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με τον υπουργό, συνέχισε να πληρώνει την εν λόγω εταιρία security, μέχρι να κάνει σχετική μήνυση για τις παρανομίες ο Σταμάτης Πουλής. Ωστόσο αντί να επιβραβεύσουν τον Σταμάτη Πουλή για την αποκάλυψη της παρανομίας, η τότε ηγεσία του Υπουργείου Υγείας απέλυσε τόσο τον ίδιο όσο και την σύζυγο του από το ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολάκης προστάτευε και πλήρωνε μια εταιρία που κατηγορείται από το ΣΔΟΕ για διακίνηση μαύρου χρήματος. Και όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, αντί να επιβραβεύσει τον υπάλληλο που το κατήγγειλε, τον απέλυσε! Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποιεί τον Παύλο Πολάκη ότι το αδίκημα του μαύρου χρήματος δεν έχει παραγραφεί και τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις στη Βουλή και τη δικαιοσύνη. 

Τέλος, ο νέος υπουργός δημοσίευσε τα σχετικά τιμολόγια από το πόρισμα της δικαιοσύνης και έκλεισε με ένα καρφί κατά του Παύλου Πολάκη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σε βλέπω σε λίγο καιρό να μην μπορείς να επισκέπτεσαι πράγματι τα ορεινά χωριά της Κρήτης και όχι λόγω του γάμου που προφανώς θα ψηφίσεις… »

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη: