Αλέξη, εσύ ροκ σταρ…

502

Μαθαίνουμε ότι εκεί στη Κουμουνδούρου κάποιοι κύκλοι αναλόγου διανοητικού εκτοπίσματος με τον αρχηγό τους, ή έχουν αποθέματα χιούμορ τα οποία ξοδεύουν αφειδώς τώρα που βρίσκονται στην αντιπολίτευση, ή θεωρούν ότι “ζυμώνοντας” με ανοησίες και υπερβολές τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ θα φτιάξουν κλίμα.

Οι συνεργάτες λοιπόν του Αλέξη Τσίπρα, ή του γνωστού και ως “good success Alexis” επιχειρούν να περάσουν την εικόνα ενός ηγέτη που έξω πάει καλά αλλά μέσα τα “διαπλεκόμενα” ΜΜΕ αποσιωπούν την… θριαμβευτική πορεία του. “Στο εξωτερικό οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν τον Τσίπρα σαν ροκ σταρ(!!!) και στην Ελλάδα τον αγνοούν”, λένε και μάλιστα βγάζουν και μαντήλια γιατί τους πιάνει το παράπονο. Κι αυτό, γιατί όπως αναφέρουν στα καθημερινά μνημόσυνα στα πέριξ της Κουμουνδούρου, ενώ ο Τσίπρας χαίρει εκτίμησης και είναι αποδεκτός από ισχυρές προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής, όπως έγινε με τη Χίλαρι στο Κόμο, εδώ τον αγνούν συστηματικά με αποτέλεσμα να μη γίνεται γνωστό που… τραγουδάει και πόσες χιλιάδες δίσκους πουλάνε τα τραγούδια του.

Εντάξει δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Ας παρηγορηθούν με το γεγονός ότι πριν ο Έρικ Κλάπτον γίνει ροκ σταρ στο διεθνές μουσικό στερέωμα, ήταν αποδεκτός στην Ελλάδα όπου έπαιζε στο δρόμο για μεροκάματο. Κάποτε θα γίνει διάσημος και στην Ελλάδα… Υπομονή.

tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Αλέξη, εσύ ροκ σταρ...

ΥΓ. Εν τω μεταξύ σκαλίζοντας στο αρχείο μου βρήκα το εξώφυλλο του μεγάλης κυκλοφορίας εβδομαδιαίου ιταλικού περιοδικού, το οποίο επιβεβαιώνει το παράπονο των συνεργατών του Τσίπρα. Χαίρει εκτίμησης και θαυμασμού ο άνθρωπος. Δεν το συζητάμε. Βέβαια πρόκειται για εξώφυλλο του 2015, αλλά και τότε όπως και τώρα ο Τσίπρας έχει αποδοχή όπως και σήμερα. Και να σκεφθείτε ότι τότε τραγουδούσε ντουέτο με τον Βαρουφάκη.

Easy Writer

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr