Η αλήθεια είναι πως ένας πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος, ακόμη και αν διαθέτει την ιδιότητα του βουλευτή, δεν υποχρεούται να συμμετέχει σε… μαζώξεις ομάδων εργασίας ακόμη και αν πρόκειται για τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Όμως ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι… εντάξει.

Η, σύμφωνα με πληροφορίες, απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην αποδεχθεί την πρόσκληση Κασσελάκη για ένα τριήμερο στις Σπέτσες δύναται να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και να θεωρηθεί ως μήνυμα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη, είπαμε ότι ως πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος έχει το δικαίωμα να μην παρευρίσκεται σε τέτοιες συνεδριάσεις – συνεστιάσεις.

Δηλαδή τι θα πάει να κάνει ο Τσίπρας; Brainstorming; Όμως και οι άλλοι που θα πάνε παραγνωρίζοντας πως αντιμετωπίζονται λίγο πολύ ως… φουκαράδες, τι θα κάνουν; Brainstorming; Ένα τριήμερο στις Σπέτσες, τσάμπα, θα περάσουν, παρά το ότι είναι περίοδος εκτός σεζόν. Όλο και κάτι θα βρουν να κάνουν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξη Τσίπρα. Θα μπορούσε να πάει. Άλλωστε είναι και χειμερινός κολυμβητής πλέον, όπως τουλάχιστον είχε διαρρεύσει προεκλογικά με φωτό από την παραλία του οικήματος που νοικιάζει στο Σούνιο. Μια βουτιά θα μπορούσε να την κάνει. Ένα πέρασμα από τη βίλα Κασσελάκη επίσης. Να σε καλεί ο άλλος σπίτι του και να μην πηγαίνεις δεν είναι σωστό…