Αναβίωσε η διαμάχη της Έλενας Ακρίτας με τον Αχιλλέα Μπέο. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στον δήμαρχο Βόλου ότι εκκρεμεί μια αγωγή που του ζητά 100.000€ για προσβολή προσωπικότητας.  Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα έκανε μια ανάρτηση στο FB, στέλνοντας μήνυμα προς τον δήμαρχο Βόλου «να κάνει τα κουμάντα του» με αφορμή το γεγονός, όπως αναφέρει, ότι «ο Αχιλλέας Μπέος καταδικάστηκε για τη συκοφαντική δυσφήμιση του δημοσιογράφου Γιώργου Καρεκλίδη και δήλωσε ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό των 11.919 ευρώ που επιδικάστηκε ως αποζημίωση».

Η αγωγή της Έλενας Ακρίτας 

Σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ επειδή σύντομα εκδικάζεται και η αγωγή που του είχε κάνει τον Οκτώβριο και του ζητά 100.000€, καλό είναι να προετοιμάζεται να βρει τα χρήματα. Την κατάθεση της αγωγής προκάλεσε τα όσα είχε πει σε συνέντευξη ο Αχιλλέας Μπέος για την Έλενα Ακρίτα. Τότε ο δήμαρχος Βόλου είχε πει, μεταξύ άλλων, «άνθρωποι σαν κι αυτή κατέστρεψαν την Ελλάδα. Απατεώνες όλοι. Είχε πεθάνει η μάνα της και έπαιρνε τη σύνταξη και την έτρωγε», ενώ η μητέρα της Έλενας Ακρίτα, Σύλβα Ακρίτα, βρίσκεται εν ζωή.

Τότε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα, γράφοντας κατά του Αχιλλέα Μπέου: «Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη, έπιασες εμένα στο στόμα σου; Έμπλεξες με λάθος άνθρωπο». Η Έλενα Ακρίτα προφανώς περιμένει πώς και πώς να κερδίσει το δικαστήριο και να λάβει αποζημίωση ύψους 100.000€ από τον δήμαρχο Βόλου, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου στο νέο κάλεσμα της Έλενας Ακρίτα.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα: