Να κατέβουν στην πορεία του Πολυτεχνείου με διαφορετικό μπλοκ από το επίσημο του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως επέλεξαν οι δύο βουλευτές του κόμματος που συσπειρώνονται στην ομάδα 6+6 Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης. Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχαν στο μπλοκ του Δικτύου-Προοδευτικών Αριστερών Φοιτητών μαζί με άλλα μέλη της τάσης τους. 

Μάλιστα, Αχτσιόγλου και Χαρίτσης ανέβασαν και σχετικές φωτογραφίες στα προφίλ τους στα social media -μάλλον για να ανάψουν ακόμα περισσότερο τα αίματα. Συγκεκριμένα η κυρία Αχτσιόγλου ανέβασε stories στο Instagram ενώ ο Αλέξης Χαρίτσης στη σελίδα του στο Facebook ανήρτησε φωτογραφίες, συνοδευόμενες και από ένα κείμενο.

Στο κείμενο που ανέβασε στο Facebook ο Αλέξης Χαρίτσης ανέφερε τα εξής: «Μισός αιώνας από την ηρωική εξέγερση.Για Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη. Η ρωγμή του ιστορικού χρόνου που εκπροσωπεί το Πολυτεχνείο είναι παντοτινή. Γιατί μας θυμίζει ότι τα αυταρχικά καθεστώτα ανατρέπονται, ότι η δύναμη δεν βρίσκεται στην ισχύ των λίγων, αλλά στις επιθυμίες των πολλών, ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι μια στιγμή πριν τη λυτρωτική αυγή. Προχωράμε. Σταθερά στα ίδια βήματα. Στο δρόμο του Νοέμβρη».

Μήπως αυτό αποτελεί απάντηση στη χείρα φίλιας που έτεινε ξανά χθες, Πέμπτη, σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην ομάδα της Αχτσιόγλου; Ποιος ξέρει... ο χρόνος και οι εξελίξεις θα δείξουν...