Αισχρό tweet του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα

by news

Δεν φαίνεται να έχει τέρμα ο κατήφορος στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του meaculpa.gr. Στα πρόθυρα της διάλυσης, αφού επιδόθηκε σε έναν ακόμα γύρο υποσχέσεων με τις οποίες γέλασε η Ελλάδα, τώρα βλέπει τους βουλευτές τους να μετατρέπονται σε χυδαία τρολ, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα και συνεχίζει:

“Ο λόγος για τον Κώστα Μπάρκα, που δεν δίστασε να τουιτάρει με καμάρι τη φράση «τί ψηφίσατε ρε μ@λ@κες», αναπαράγοντας, ακόμα χειρότερα, έναν ψευδώνυμο λογαριασμό του μηχανισμού ΣΥΡΙΖΑ, όπου το υβρεολόγιο περισσεύει.

Προφανώς, αυτή είναι η θεσμική αντίληψή τους στην Κουμουνδούρου. Να βρίζουν αναίσχυντα σαν καραγωγείς, κηλιδώνοντας τη βουλευτική ιδιότητα. Προφανώς, γραμμή στην αξιωματική αντιπολίτευση χαράσσει ο «αψύς Σφακιανός».

Για την αισχρή του έκφραση και την αντικοινοβουλευτική του συμπεριφορά, αναμένεται η παραπομπή του στο πειθαρχικό της Βουλής, σύμφωνα και με τις προβλέψεις του κανονισμού του Κοινοβουλίου.

ΥΓ – Το ότι ακούει συνάδελφό του να λέει «πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι είναι μια καλή συμφωνία – το δέχομαι (ότι το πιστεύουν)» και το μεταφράζει ως «είναι μια καλή συμφωνία» αφήνεται ασχολίαστο. Αν ήταν ευφυέστερος, τέτοια θα έκανε;”

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα