Αισχρή επίθεση Γιαννούλη στους δημοσιογράφους και τον Αντώνη Σρόιτερ

by Manifesto

Αισχρή επίθεση στους δημοσιογράφους του Alpha και ειδικά στον Αντώνη Σρόιτερ που πήρε την συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε με αναρτήσεις του στο twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αποτυχών υποψήφιος Περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης.

Καθώς, παρά το γεγονός ότι η συνέντευξη δεν ήταν καθόλου φιλική και απόλυτα σωστή δημοσιογραφικά, ενώ έγιναν όλες εκείνες οι ερωτήσεις που θα ανέμενε κανείς από έναν δημοσιογράφο στον Πρωθυπουργό εν μέσω πανδημίας, ο κ. Γιαννούλης σχολίασε ότι η συνέντευξη ήταν “πληρωμένη”… με στόχο προφανώς να υμνήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να του φιλοτεχνήσει το προφίλ του αποτελεσματικού πρωθυπουργού.

Εγραψε ο Χρήστος Γιαννούλης:
“Η συνέντευξη θα κλείσει με έκδοση τιμολογίου ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών; Χωρίς το ΦΠΑ; Ή με ΦΠΑ;”.
Και πρόσθεσε σε άλλη ανάρτηση
“Στον ΣΚΑΙ μάλλον είχε συμπληρώσει τις 15 συνεργασίες τον μήνα που προέβλεπε η σύμβαση έργου!”.

Ποιος είναι ο Χρήστος Γιαννούλης
Το εξοργιστικό- εκτός από το άδικο- των σχολίων του Χρήστου Γιαννούλη, είναι το γεγονός ότι υπήρξε και αυτός δημοσιογράφος. Αν και στην καριέρα του δεν έλαμψε, αφού εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια- όπως μας ενημερώνει το βιογραφικό του- στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, την εφημερίδα “Γεγονότα”, την “Δίον Τηλεόραση”, το “Ολύμπιο Βήμα”, την “Ερμής Τηλεόραση”, και στον “Αγγελιοφόρος”, τελικά κατέληξε (φυσικά) στην ΕΡΤ3.

Αν και υπήρξε υποψήφιος για Δήμαρχος Κατερίνης, επέστρεψε στην κρατική τηλεόραση επί ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά έγινε διευθυντής ενημέρωσης…με ευθύνη για τις ενημερωτικές εκπομπές “Απέναντι” και “Δια Ταύτα”, χωρίς να γνωρίζει κανείς περισσότερα για τις εκπομπές αυτές, λόγω μηδενικής τηλεθέασης. Τελικά αφού απέτυχε να εκλεγεί Περιφερειάρχης εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και σήμερα επιτίθεται άδικα στους συναδέλφους του εξυπηρετώντας την πολιτική ατζέντα του κόμματός του για την απαξίωση των ΜΜΕ που δεν υπηρετούν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γιαννούλης έγινε γνωστός ως δημοσιογράφος από μία “συνέντευξη προκάτ” που είχε πάρει από τον Αλέξη Τσίπρα.
πηγή: thetoc.gr

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα