ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL): Χορηγία καυσίμων συνολικής αξίας 300.000 ευρώ στο ΕΣΥ

28

Μεγάλη δωρεά της τάξης των 300.000  ευρώ σε καύσιμα προσφέρει η ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL) στο ΕΣΥ ώστε να στηρίξει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωση της εταιρίας αναφέρεται: «Αυτήν την ώρα η πανδημία από τον COVID-19 απειλεί με τον πιο παράξενο “πόλεμο” που γνώρισε η ανθρωπότητα. Οι Έλληνες επιστήμονες, γιατροί και νοσηλευτές δίνουν την μάχη στην πρώτη γραμμή και αναδεικνύονται σε αληθινούς ήρωες. Την ώρα αυτή ο καθένας μας έχει το ιερό καθήκον να συνεισφέρει με τον τρόπο που μπορεί.

Η εταιρεία μας ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL), μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία δραστηριοποιούμενη στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών, στηρίζει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας με την χορηγία καυσίμων συνολικής αξίας 300.000 ευρώ.

Τα καύσιμα θα διατεθούν μέσω του δικτύου των πρατηρίων της AEGEAΝ, σύμφωνα με τις οδηγίες-προτεραιότητες του υπουργείου Υγείας, για την κάλυψη των αναγκών κίνησης των οχημάτων που χρησιμοποιούνται στην μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Η σκέψη και η ευγνωμοσύνη μας είναι πρωτίστως σε όλο το προσωπικό των μονάδων υγείας που νυχθημερόν δίνει την μάχη για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά των συνανθρώπων μας που προσβλήθηκαν από τον COVID-19, καθώς και σε όλους όσους δίνουν τον τιτάνιο αγώνα για τον περιορισμό της διασποράς του».

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr