Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι γνωστός για τις ατάκες του που κάνουν αίσθηση όσον αφορά την κριτική στους πολιτικούς του αντιπάλους. Από την εύστοχη κριτική του δεν ξέφυγε ούτε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος προηγουμένως είχε επιτεθεί στον υπουργό Υγείας.


Πιο συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο Action24 ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κριτική που του άσκησε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επιτέθηκε πρώτος στον Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action24, αναφέροντας ότι «η πολιτική συνέπεια του Άδωνι είναι σαν να μου λέτε ότι ο ήλιος δύει στην ανατολή». Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαμογελώντας «έσφαξε» με το βαμβάκι τον Κυριάκο Βελόπουλο, υπενθυμίζοντας ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πέρασε από πολλά κόμματα στο παρελθόν, ανάμεσά τους και το ΠΑΣΟΚ και είναι υποκριτικό να κατηγορεί τους άλλους για πολιτική ασυνέπεια. Απάντησε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο φίλος μου ο Κυριάκος Βελόπουλος που όταν τον γνώρισα ήταν σκληρός πασόκος, τώρα έχει γίνει σκληρός δεξιός. Είναι προφανώς υπόδειγμα πολιτικής συνέπειας», έκλεισε ο Άδωνις Γεωργιάδης με σκωπτικό τρόπο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρεται στην πολιτική πορεία του Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος πέρασε από πολλά και διαφορετικά κόμματα. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ξεκίνησε από μέλος της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, όπως ο ίδιος έχει αναφέρει στο παρελθόν, ενώ αργότερα έγινε βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη. Έπειτα στήριξε τη Νέα Δημοκρατία επί Αντώνη Σαμαρά, χωρίς ωστόσο να θέσει υποψήφιος κι έπειτα δημιούργησε δικό του κόμμα.