Αδεσποτάκι ο πρώτος σκύλος που υιοθετήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου

by news

Από την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, υιοθετήθηκε ο πρώτος πρωθυπουργικός σκύλος της χώρας και κατέλυσε στο Μέγαρο Μαξίμου. Με μια συμβολική και ουσιαστική κίνηση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε στην υιοθεσία του μικρού Peanut που βρέθηκε εγκαταλελειμμένος πριν λίγους μήνες και περνάει το μήνυμα για την προσοχή και την προστασία των ζώων ευρύτερα στην κοινωνία, αλλά και προς τους δημάρχους που εφαρμόζουν εχθρικές προς τα ζώα πολιτικές .

Είναι ο σκύλος που καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή “Πλάνα με Ουρά” ο Πρωθυπουργός ήταν συνέχεια μαζί. Τον αγκάλιαζε, τον φιλούσε, του μιλούσε και ο Peanut έδειχνε να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Η παλαιότερη εθελόντρια της ΖΕΗ, Αρτεμισία Παπαγιαννοπούλου, που πήγε τον σκυλάκο στο Μαξίμου δήλωσε στο SKAI.gr: «Στα 21 χρόνια που είμαι ενεργή εθελόντρια στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης έχω κάνει εκατοντάδες υιοθεσίες. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα έβαζα την υπογραφή μου στο Μέγαρο Μαξίμου δίπλα στην υπογραφή του Πρωθυπουργού μας για την υιοθεσία του Peanut, του πρώτου αδέσποτου σκύλου που γίνεται κάτοικος Μαξίμου! Ο κ. Πρωθυπουργός μας υποδέχθηκε πολύ φιλικά και ο Peanut έτρεχε απο αγκαλιά σε αγκαλιά και μοίραζε φιλιά. Ενθουσιάστηκε δε με το χαλί στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Για εμάς που έχουμε δώσει τη ζωή μας τόσα χρόνια και έχουμε πολεμηθεί τόσο πολύ είναι μία πολύ μεγάλη αναγνώριση. Τους ευχόμαστε από τη καρδιά μας να έχουν μια καλή ζωή».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα