Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο Βόλο τον οποίο συνέτριψε 5-0 στο «Καραϊσκάκη» για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 1, ενώ ο «δικέφαλος» του Βορρά πήρε νίκη ψυχολογίας επικρατώντας 3-2 του Άρη στην Τούμπα, παρότι βρέθηκε να χάνει.

Καθάρισαν… από νωρίς οι Πειραιώτες

Οι «ερυθρόλευκοι» από το α΄ μέρος πήραν το προβάδισμα το οποίο διεύρυναν στη συνέχεια.

Στο 19′ άνοιξε το σκορ ο Ντόι για τον Ολυμπιακό και στο 25΄ ο Κασάμι έγραψε το 2-0. Το 3-0 σημείωσε στο 45′ ο Μπιέλ, ενώ δοκάρι είχε ο Μπακαμπού στο 50′ ο οποίος πέτυχε το 4-0 στο 61′. Ο Ελ Αραμπί διαμόρφωσε το τελικό 5-0 στο 69′.

Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ραμόν, Ντόι, Σωκράτης, Ροντινέι, Εμβιλά (68′ Σαμασέκου), Κασάμι, Μπιέλ (80′ Μπουτούτσι), Βαλμπουενά (67′ λ.τρ. Βρουσάι), Φορτούνης (67′ Μασούρας) και Μπακαμπού (67′ Αραμπί).

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ, Τάχατος, Πίρινεν, Σιέλης (46′ Ασλανίδης), Σι, Τσοκάνης (73′ Κάτσε), Μεταξάς, Γκάγκι (46′ Λούνα), Τσιρίνος (63′ Οικονομόπουλος), Πιρές (46′ Άλχο) και Ντέλετιτς.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε το φετινό του αήττητο εναντίον του Άρη

Παρότι οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν στο 45′ με τον Καμαρά, δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στην επανάληψη και έμεινε χωρίς ήττα από τον συμπολίτη του για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι Τάισον (56′) και Σβαμπ (51′) έκαναν την ανατροπή. Ο Νταρίντα  στο 70′  ισοφάρισε, όμως ο Ζίβκοβιτς στο 78′ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καμαρά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 93΄.

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Τόλης Τερζής, με τον προπονητή του Άρη να ζητάει πέναλτι σε ανατροπή του Γκαρσία από τον Κουλιεράκη στο πρώτο μέρος.

EUROKINISSI

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (79′ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ (87′ Φιλίπε Σοάρες), Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον (68′ Καντουρί), Κωσταντέλιας, Μπράντον (79′ Ολιβέιρα)

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μαζικού, Ετέμπο (84′ Ρουπ), Νταμπό, Νταρίντα, Γκαρσία (67′ Καμάτσο), Πάλμα (67′ Ιτούρμπε), Καμαρά