Υψηλού συμβολισμού πρωτοβουλία της efood

44
tomanifesto.gr manifesto to manifesto manifesto gr manifesto.gr tomanifesto manifestogr μανιφεστο manifesto news efimerida manifesto eidhseis to manifesto eidiseis Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Εύβοια Πύρινη λαίλαπα σε Μακρυμάλλη και Κοντοδεσπότι

Πράξεις όπως αυτή της γνωστής πλατφόρμας παραγγελιών φαγητού από γνωστά εστιατόρια, της eFood αξίζει να αναδεικνύονται και να μνημονεύονται αφού υπερβαίνουν το πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Γιατί αποδεικνύουν ότι η αλληλεγγύη μιας επιχείρησης σε συνθήκες όπου δοκιμάζονται οι αντοχές των ανθρώπων, όπως συμβαίνει στην Εύβοια, συμβάλλουν στη διαμόρφωση της σωστής αντίληψης που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία έναντι του επιχειρείν.

Γι αυτό η πρωτοβουλία της eFood να προμηθεύει με χιλιάδες γεύματα σε συνεχή ροή τους πυροσβέστες που βρίσκονται στα μέτωπα της φωτιάς, όχι μόνο στην Εύβοια αλλά και αλλού, αξίζει συγχαρητηρίων. Και πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες εταιρείες και επιχειρηματίες. Η στήριξη στις δύσκολες ώρες αποτιμάται θετικά από τους πολίτες και σε κάθε περίπτωση ενισχύει το ρόλο και τον κοινωνικό χαρακτήρα των επιχειρήσεων.

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr