Τεταμένο είναι από το πρωί το κλίμα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την απολογία του καθ’ ομολογία δολοφόνου του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού στην Ε’ τακτική ανακρίτρια.

Από νωρίς το πρωί συγγενείς του Δημήτρη Γραικού συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, με φωτογραφίες του αδικοχαμένου ανθρώπου στα χέρια. Όταν πληροφορήθηκαν ότι ο κατηγορούμενος για το στυγερό έγκλημα μπήκε από την πίσω είσοδο ξέσπασαν. Κάποιοι επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρίσκονταν στα δικαστήρια και η αδερφή του Γραικού, που ζητάει την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου.

Ο 46χρονος έμπορος κρεάτων, ομολόγησε την περασμένη εβδομάδα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την πράξη του, υποδεικνύοντας μάλιστα και το σημείο όπου έθαψε τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

Η σορός του Γραικού καθώς και το όχημά του είχε βρεθεί θαμμένο σε χώρο πίσω από τη μονάδα του δράση, στο χωριό Ανατολικό, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

(Πηγή makthes.gr)