Με μια φιέστα που συνέδεσε το παρελθόν με το παρόν ο ΠΑΟΚ γιόρτασε στην Τούμπα την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία του μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.
Η φιέστα ξεκίνησε με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο των δύο προηγούμενων ομάδων του ΠΑΟΚ που είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα, το 1976 και το 1985.
Στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας εισήλθε αρχικά η μεγάλη ομάδα του Γιώργου Κούδα και του Κώστα Ιωσηφίδη ενώ ακολούθησε η πιο σύγχρονη εκδοχή της, του Χρήστου Δημόπουλου και του Γιώργου Κωστίκου.


Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν το video wall που είχε στηθεί στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου άρχισε να παίζει τα ονόματα όλων όσων πέρασαν από τον ΠΑΟΚ , αλλά δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.
Είτε ως προπονητές και ποδοσφαιριστές, όπως ο Γκιούλα Λόραντ και ο Παναγιώτης Κατσούρης, είτε ως οπαδοί που αγάπησαν την ομάδα και έχασαν την ζωή τους σε ταξίδια που έκαναν για να την δουν από κοντά!
Στιγμές που έκαναν όλο τον κόσμο στην Τούμπα να δακρύσει….
Ακολούθησε η είσοδος της σημερινής ομάδας του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ένας- ένας οι ποδοσφαιριστές εισήλθαν στο γήπεδο και ανέβηκαν στην μεγάλη εξέδρα για να πάρουν θέσεις για την απονομή.
Τελευταίος από τους παίκτες βγήκε ο αρχηγός, ο Βιερίνια, ενώ ακολούθησαν ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ΙΙβάν Σαββίδης.
Μόλις όλη η ομάδα ανέβηκε στην εξέδρα ο Μάκης Γκαγκάτσης παρέδωσε εκ μέρους της Super League το τρόπαιο του πρωταθλήματος και η …νύχτα έγινε μέρα από τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν στον ουρανό της Τούμπας την στιγμή που ο Βιερίνια σήκωσε το τρόπαιο στον αέρα…
Η ιδέα να κάνει η ομάδα του ΠΑΟΚ τον γύρο του θριάμβου στην Τούμπα εγκαταλείφθηκε αφού πολύς κόσμος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο, ενώ χιλιάδες οπαδοί ήταν την ίδια ώρα στον Λευκό Πύργο μπροστά στην γιγαντοοθόνη που στήθηκε για να δουν την φιέστα όσοι δεν είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο.