Ένα από τα θύμα της κλινικής που εμπλέκεται στην υπόθεση εμπορίας βρεφών ξεσπά, περιγράφοντας την προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1, η γυναίκα άρχισε να κάνει εξωσωματικές στα 32 της χρόνια και μέχρι σήμερα, επτά χρόνια μετά, είχε υποβληθεί σε επτά αποτυχημένες υποβοηθούμενες επεμβάσεις. Όπως καταγγέλλει, δε, υπεβλήθη και σε τέσσερις εικονικές εμβρυομεταφορές από τα μέλη της κλινικής, τα οποία έχουν προφυλακιστεί.

«Αυτά τα λεφτά είναι τα δικά μας λεφτά. Και τα έβγαζαν έξω για να τα κρύβουν», σχολιάζει για τα 3 εκατ. ευρώ που εντόπισε το ΣΔΟΕ σε επτά offshore, που φέρεται να διαχειρίζονταν άνθρωποι της κλινικής. «Εγώ έχω δώσει περίπου 20.000 ευρώ για επτά εξωσωματικές και παιδί δεν έχω αποκτήσει. Είχαν κάνει τέσσερις εικονικές εμβρυομεταφορές και έπαιρνα 18 χάπια την ημέρα, χωρίς καν να μου έχουν βάλει έμβρυα».

Μιλώντας στον ANT1, η δικηγόρος θυμάτων, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της μεταφοράς γενετικού υλικού από την κλινική στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. «Η Εθνική Αρχή θα επιτρέψει μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία να υπάρχει πρόσβαση στο γενετικό υλικό εκείνοι που είχαν δώσει υλικό στην κλινική», δήλωσε, μεταξύ άλλων. Για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί ο 73χρονος γυναικολόγος, ιδιοκτήτης της κλινικής και φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος και ο 44χρονος εμβρυολόγος φερόμενος ως υπαρχηγός όπως και έτερη εργαζόμενη με ρόλο-«κλειδί» στα καταγγελλόμενα.