Ξαναχτύπησε ο χυδαιολόγος Πολάκης: Στο στόχαστρο οι λοιμωξιολόγοι

by MANIFESTO

Και χυδαιολόγος και συνομωσιολόγος ο Παύλος Πολάκης και κανείς δεν βρίσκεται από την Κουμουνδούρου να τον μαζέψει. Ταΐζει το αφήγημα των ψεκασμένων γιατί εκείνος θεωρεί ότι γνωρίζει καλύτερα και οι επιστήμονες της επιτροπής όχι. Ή εξυπηρετούν συμφέροντα όπως άφησε να εννοηθεί.

Αυτή τη φορά το alter ego του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θεωρεί πως στο πρόσωπο του Κρητικού έχει βρει τον δικό του Βαγγέλη Γιαννόπουλο, ξεπέρασε κάθε όριο αποκαλώντας τους λοιμωξιολόγους «συνειδητούς εγκληματίες».

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης, λίγο πριν τα μεσάνυχτα έκανε λόγο για απόφαση της επιτροπής «να μην εισηγηθεί την χρήση των μονοκλωνικών αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κορωνοϊό».

Όπως λέει πρόκειται περί εγκληματικής απόφασης «την οποία υποστήριξαν κυρίως οι κύριοι Λαζανας, Γώγος, Μαγιορκινης, Σύψας, Παπαευαγγέλου και Εξαδάκτυλος!».

Διαβάστε την αισχρή ανάρτηση

 

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα