Στον εισαγγελέα οδηγείται ο πατέρας του νεκρού εμβρύου που βρέθηκε χθες πεταμένο στα σκουπίδια στην περιοχή της Βραυρώνας ενώ η μητέρα του βρέφους, από το Νεπάλ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου είχε πάει με αιμορραγία.

Σε βίντεο ντοκουμέντο, που μετέδωσε το ERTnews ένας μαυροφορεμένος άνδρας, με ταχύ βήμα, κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων και εναποθέτει τη σακούλα με το έμβρυο στα σκουπίδια.

Η γυναίκα υπήκοος Νεπάλ φέρεται να γέννησε σε ξενοδοχείο που διέμενε το ζευγάρι ενώ χθες το βράδυ μεταφέρθηκε με αιμορραγία σε μαιευτήριο. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν αν είχε γεννήσει η είχε αποβάλει. Ο σύζυγός της μετά την αποκάλυψη του φρικτού αυτού γεγονότος φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε πως η γυναίκα εγκυμονούσε, ενώ παρότι αρχικά αρνούνταν τα πάντα, ομολόγησε τελικά ό,τι εκείνος πέταξε το έμβρυο στα σκουπίδια, υποστηρίζοντας ότι γεννήθηκε νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία φέρεται το βρέφος να γεννήθηκε ζωντανό. Ήδη σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και μετά την ανακοίνωση του πορίσματος των ιατροδικαστών θα γίνει γνωστό τι κατηγορίες αντιμετωπίζει ο πατέρας του βρέφους. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα ηλικίας 30 ετών, ήταν εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο και έμεναν μέσα σε αυτό.