Και επισήμως στο ΠΑΣΟΚ είναι η βουλευτής Μυρτώ Κοροβέση, η οποία εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια πέρασε από τους Δημοκράτες του Στέφανου Κασσελάκη για να καταλήξει στο κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η σχετική επιστολή του Νίκου Ανδρουλάκη, με την οποία δηλώνει ότι προσχωρεί στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ η Μυρτώ Κοροβέση, ανακοινώθηκε πριν από λίγο στη Βουλή. Παράλληλα ανακοινώθηκε και αντίστοιχη επιστολή της βουλευτού για την προσχώρηση της στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλωσόρισε την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι διαθέτει ισχυρή διάθεση προσφοράς και συμμετοχής στον αγώνα για την πολιτική αλλαγή.

Σημειώνεται ότι η Μυρτώ Κοροβέση είχε δώσει το «παρών» στην εκδήλωση στο Αιγάλεω για την επέτειο της νίκης του ΠΑΣΟΚ της 18ης Οκτωβρίου του 1981. Είχε ορκιστεί βουλευτής μετά την παράδοση της βουλευτικής έδρας του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική από τον Γιώργο Καραμέρο. Ανεξαρτητοποιήθηκε αμέσως μετά την ορκωμοσία της ως βουλευτή, καθώς ήταν μέλος και μάλιστα αντιπρόεδρος του κόμματος Κασσελάκη, των Δημοκρατών-Προοδευτικό Κέντρο, από όπου αποχώρησε στη συνέχεια, στο τέλος του Ιουλίου 2026.