Βουλευτές σε ρόλο influencer

by Manifesto

Δύσκολες αποδεικνύονται οι ώρες τους εγκλεισμού για κάποιους εθνοπατέρες. Δεν είναι και λίγο βέβαια από την μια στιγμή στην άλλη να αλλάζει η ζωή σου και να μην είσαι πια το κέντρο της προσοχής του κόσμου.

Οπότε κάποιοι από αυτούς επέλεξαν έναν αρκετά ανορθόδοξο τρόπο για να διατηρήσουν τους… followers τους: έβαλαν τα αθλητικά τους, ακόμα και τις πιτζάμες τους κάποιοι, και επιδίδονται στο παιχνίδι των μέσων κοινωνικών δικτύων. Να και οι φωτογραφίες, να και τα σχόλια. Ένας αυτοδιασυρμός με μεγάλη επιτυχία.

Κάποιοι θέλουν να μας αποδείξουν πως είναι απλοί άνθρωποι, ένας από εμάς δηλαδή, μαγειρεύουν, παίζουν κτλ.

Και θα αναρωτηθεί κανείς, είναι κακό;

Θα μπορούσε και να μην είναι αν όλα αυτά γίνονταν με μέτρο. Δεν είναι όμως ο βουλευτής ένας από εμάς. Δεν πρέπει να είναι. Είναι ένας από τους 300 τον οποίο κάποιοι εμπιστεύτηκαν για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους και τα συμφέροντά τους. Και όχι για να τον απολαμβάνουν σε φωτογραφικά στιγμιότυπα ενώ ετοιμάζει πρωινό ή μαγειρεύει για την οικογένεια.

Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον χρόνο αυτό για να έρθουν πιο κοντά με τον κόσμο. Δύσκολο ναι, αδύνατο όχι. Μια συνάντηση με έναν σύλλογο, έναν φορέα που το προηγούμενο διάστημα δεν πρόλαβε να γίνει. Ενημέρωση για την εκλογική του περιφέρεια. Εμβάθυνση σε σημαντικά ζητήματα και προγραμματισμός της επόμενης περιόδου.

Όλα τα άλλα είναι για πλακίτσα και για τις σταρλετίτσες και των δύο φύλων που θέλουν να γίνουν κάτι.

 

Ο νευρικός

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα