Το κάλεσμα που απηύθυνε η Λούκα Κατσέλη για «συμπόρευση» του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Μάνος Βουλαρίνος.

«Ελάτε να φιλήσουμε όλοι μαζί τα πόδια του Τζοκόντου στην ΕΛΑΣ», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του, με αφορμή τη θέση της πρώην υπουργού να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ πριν από τις πρώτες εκλογές.

Αστειευόμενος πως «καλά τα λέει η συντρόφισσα», θύμισε τη διαδρομή της πρώην υπουργού, η οποία «παλιά ήταν κι αυτή ΠΑΣΟΚ, αλλά είδε το πλοίο να βουλιάζει και επειδή δεν ήταν κανένα κορόιδο, έγινε ΣΥΡΙΖΑ».

Παραμένοντας, προφανώς, στην ίδια διαδρομή της πολιτικής... διορατικότητας, ο Μάνος Βουλκαρίνος ερμήνευσε τη στάση της πρώην υπουργού προς το ΠΑΣΟΚ με χιούμορ: «Τι κάθεστε μωρέ και ταλαιπωρείστε με ΠΑΣΟΚ και πράσιν' άλογα; Κλείστε το, το ρημάδι και ελάτε να φιλήσουμε όλοι μαζί τα πόδια του Τζοκόντου στην ΕΛΑΣ! Αφού λεφτά υπάρχουν».