Βούλα: Έφυγε από την καραντίνα κι έφτυνε τους αστυνομικούς!

19

Εκτός ελέγχου ένας 26χρονος, ο οποίος έγινε αιτία να μπουν σε καραντίνα 14 αστυνομικοί καθώς άρχισε να φτύνει στα πρόσωπά τους, φωνάζοντας ότι έχει κορωνοϊό!

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός Αλβανός που είχε ψυχολογικά προβλήματα μεταφέρθηκε στο Δρομοκαϊτειο, όπου και επιβεβαιώθηκε ότι είχε πυρετό, καθιστώντας τον ύποπτο κρουσμα για κορωνοϊό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο βράδυ της Κυριακής, 22/2/20, στη Βούλα, όταν  αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον νεαρό άνδρα να σπάει καθρέφτες αυτοκινήτων. Όταν επιχείρησαν να τον συλλάβουν άρχισε να βρίζει, να τους φτύνει και να φωνάζει ότι έχει επιστρέψει από την Αγγλία και είναι θετικός στον κορωνοϊό!

Τελικά οδηγήθηκε στο τμήμα όπου διαπιστώθηκε ότι όντως είχε επιστρέψει από την Αγγλία και είχε παραβιάσει την υποχρεωτική καραντίνα, ενώ εκείνος συνέχισε να φτύνει στα πρόσωπα των αστυνομικών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών σε αυτοκίνητα αλλά και διασπορά του κορονοϊού, ενώ 14 αστυνομικοί μπήκαν σε καραντίνα μέχρι να διαπιστωθεί εάν ο 26χρονος είναι όντως φορέας του ιού.

.

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr