Βορίδης: Ο Παππάς ψεύδεται σε εθνικό επίπεδο και ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει το παρακράτος

by news

«O Νίκος Παππάς ψεύδεται σε εθνικό επίπεδο , για θέματα που κατατείνουν στο ότι υπήρχε μηχανισμός που στοχοποιούσε αντιπάλους του καθεστώτος και υπήρχε και ένας συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας», είπε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 μετά την δημοσιοποίηση της ηχογραφημένης συνομιλίας Παππά-Μιωνή και τις αποκαλύψεις για το παρακράτος.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης,περιγράφοντας τη λειτουργία του κυκλώματος είπε ότι «Στοχοποιούσαν το πρόσωπο, ενεργοποιούσαν ΜΜΕ για να «δολοφονήσουν» τον χαρακτήρα και μετά ενεργοποιούσαν παραδικάστικά κυκλώματα για να στήσουν δικογραφίες και να πιέσουν» .

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας αξιωματικός εκτελεί εντολές μιας κυρίας υπουργού. Προφανώς υπάρχει μια δομή εξουσίας που το επιτρέπει αυτό» πρόσθεσε με αφορμή τα όσα αποκάλυψε η έρευνα της ΕΥΠ για το ζεύγος Καμμένου.

«Το βλέπουμε στην περίπτωση του Παππά όπου γίνεται χειρότερο. Ψεύδεται σε εθνικό επίπεδο. Τον ρωτάνε για όσα προκύπτουν, η πρώτη θέση που παίρνει είναι πλαστογραφημένα και μετά λέει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη. Έχει τέτοια ένα θύμα πλαστογραφίας;» αναρωτήθηκε ο κ. Βορίδης.

Με αφορμή το κλείσιμο της υπόθεσης Novartis στις ΗΠΑ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης σχολίασε ότι «η Αμερική εντοπίζει το ζήτημα εκεί που βρίσκεται σε μια συνταγογράφηση που είναι αποτέλεσμα διεργασιών γιατρών και φαρμακευτικών εταιρειών. Αντί να εστιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό και να δει τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει είτε θεσμικά είτε διωκτικά προσπαθώντας να ανακτήσει ποσά από τη Novartis και από γιατρούς ανοίγει το ζήτημα της σκευωρίας και στοχοποιεί πολιτικούς αντιπάλους».

«Το να συγκεντρωθούν στοιχεία και να φανεί η έκταση του παραδικαστικού είναι σημαντικό. Είναι πολύ άσχημο ότι το σύνολο του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται να υποστηρίξει τέτοιες πρακτικές και αυτό αποτελεί πρόβλημα για τη Δημοκρατία. Θα έπρεπε κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστασιοποίηση από το ζήτημα αυτό» σχολίασε ο Μάκης Βορίδης.

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα