Βοιωτία: Έτσι έγινε το διπλό φονικό – Χειροπέδες σε τρεις

462

Για μια… ταμπέλα κατέληξαν νεκροί με πατέρας και γιος μετά από άγρια συμπλοκή στις Θεσπιές Βοιωτίας. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο ανιψιός του νεκρού ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πατέρα του.

Οι δύο οικογένειες είναι ιδιοκτήτες εταιρειών σεκιούριτι στη Θήβα. Το μεσημέρι της Παρασκευής, μέλη των δύο οικογενειών συγκρούστηκαν με όπλα για λόγους επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Οι δύο οικογένειες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν ωστόσο, το τελευταίο διάστημα εκδηλώθηκε ανταγωνισμός μεταξύ τους, για την «μοιρασιά» της βιομηχανικής περιοχής των Οινοφύτων και Σχηματαρίου.

Το μεσημέρι κοντά στο γενικό Λύκειο της Θήβας βρέθηκαν για να λύσουν τις διαφορές τους.

Από τη μια πλευρά ήταν ο πατέρας, 75 ετών, ο γιος 34 ετών και ο ανιψιός 30 ετών, ενώ από την άλλη πλευρά βρίσκονταν ο 74χρονος πατέρας με τον 33χρονο γιο του. Οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στην Αστυνομία, αναφέρουν ότι η αρχή της σύγκρουσης μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε με λεκτική αντιπαράθεση, αλλά στη συνέχεια έκαναν χρήση όπλων, με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί ο πατέρας και ο γιος από τη μια ομάδα, ενώ ελαφρότερα τραυματίας νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και βρίσκεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας, είναι ο ανιψιός τους. Από την άλλη οικογένεια έχει ήδη συλληφθεί ο πατέρας και ο γιος που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματίας σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

Αιτία του κακού η φύλαξη ενός σχολείου την οποία μέχρι σήμερα είχε η εταιρεία σεκιούριτι των δύο νεκρών και πλέον ανέλαβε η αντίπαλη εταιρεία! Σύμφωνα με πληροφορίες στην συμπλοκή συμμετείχαν και άλλα άτομα τα οποία αναζητούνται.

 

 

Όλες οι ειδήσεις που έχουν σημασία, από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκυρα και έγκαιρα στο tomanifesto.gr