Εβδομάδα αποκαλύψεων αλλά και συλλήψεων αναμένεται να είναι η βδομάδα που διανύουμε για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνο καθώς στα χέρια της ανακρίτριας που ασχολείται με την υπόθεση βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ένας νέος «καυτός» φάκελος με στοιχεία που προέκυψαν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Skai.gr νωρίς το πρωί, απεστάλη από την υποδιεύθυνση ανηλίκων φάκελος με νέα στοιχεία «φωτιά» για τον εφιάλτη που ζούσε η ανήλικη κοπέλα στα χέρια των βιαστών της.
Στον φάκελο περιέχονται νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τον έλεγχο των ηλεκτρονικών μέσων που έχουν κατασχεθεί από τους εμπλεκόμενους στην φρικιαστική υπόθεση, καθώς και συνομιλίες που «έσπασαν» στα εγκληματολογικά μεταξύ της κοπέλας και αντρών που είχαν επικοινωνία μαζί της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται ταυτοποιήσεις νέων προσώπων και εκτιμάται πως είναι θέμα ωρών η έκδοση νέων ενταλμάτων από την ανακρίτρια αλλά και νέες συλλήψεις.
Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως από τα 10 συνολικά άτομα που έχουν προσέλθει όλες αυτές τις ημέρες αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ και έχουν καταθέσει ενόρκως πως είχαν μόνο συνομιλίες είτε με την ίδια την 12χρονη είτε με κάποια που της μοιάζει μέσω διαδικτυακής σελίδας γνωριμιών, για 2-3 από αυτούς γίνεται ενδελεχής έλεγχος για το αν έχουν συναντηθεί και ολας μαζί της .
Κρίσιμη για τη πορεία των ερευνών αναμένεται να είναι η νέα κατάθεση που θα κληθεί να δώσει η ίδια η 12χρονη στους αστυνομικούς του ανηλίκων. Οι αστυνομικοί θα της δείξουν φωτογραφίες από τα νέα πρόσωπα που έχουν ταυτοποιήσει προκειμένου να τους αναγνωρίσει.