Τις πρώτες βραδινές ώρες σήμερα μέλη της αντεξουσιαστικής οργάνωσης «Ταξική Αντεπίθεση» βανδάλισαν την είσοδο του γραφείου του δικηγόρου, Βασίλη Καπερνάρου.
Η αποτρόπαια πράξη αυτή συμβαίνει, ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με κύριο, μάλιστα, αντικείμενο τα επίμαχα βίντεο της Interstar Security για να πιστοποιηθούν ως προς το βιντεοληπτικό υλικό τα αίτια της σύγκρουσης των αμαξοστοιχιών και τον θάνατο 57 ατόμων. Ο Βασίλης Καπερνάρος είναι συνήγορος υπεράσπισης της Interstar Security, της εταιρείας η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη και βιντεοεπιτήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου,
Συνθήματα με σπρέι και τρικάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας, που βρίσκεται το γραφείο του στο Κέντρο της Αθήνας, κατήγγειλε ότι δέχτηκε από αγνώστους ο δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος. Ειδικότερα, τα μέλη της «Ταξικής Αντεπίθεσης» έγραψαν συνθήματα με κόκκινο σπρέι και πέταξαν τρικάκια, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου στεγάζεται το δικηγορικό του γραφείο. «Καπερνάρο κάθαρμα – Ταξική Αντεπίθεση», αναγράφεται με κόκκινο σπρέι στην τζαμαρία της πόρτας εισόδου. Τα δε τρικάκια αναγράφεται: «Καπερνάρο κάθαρμα – Συγκαλύπτη του εγκληματος των Τεμπών».


