Β. Μαρινάκης: «Ζήτω ο Ολυμπιακός»

by news

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχάρη -με ανάρτησή του στα social media- τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του για την κατάκτηση της EuroLeague.

Στο μήνυμά του, αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στη Ομάδα πόλο Γυναικών που κατέκτησε έναν ακόμα Ευρωπαϊκό τίτλο και σήκωσε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και του Θρύλου του Ελληνικού Αθλητισμού.

Ο νέος άθλος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φωτίζει ακόμα περισσότερο την τελευταία δεκαετία που άλλαξε την Ιστορία του αθλητισμού και ανέδειξε δίχως αμφιβολία τον Σύλλογο μας ως τον πλέον επιτυχημένο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης!

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

Θερμά συγχαρητήρια στη Ομάδα πόλο Γυναικών που κατέκτησε έναν ακόμα Ευρωπαϊκό τίτλο και σήκωσε ψηλά τη σημαία της…

Δημοσιεύτηκε από Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis στις Σάββατο, 1 Μαΐου 2021

Τα συγχαρητήριά τους εξέφρασαν, ακόμα, οι ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, σε ανάρτησή της, αναφέρει: «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της LEN Euroleague».

Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αναφέρει: «Θερμά συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου μας για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το δεύτερο στην ιστορία του τμήματος».

Σχετικα Αρθρα

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της Δέχομαι Περισσότερα